Verpakking en Certificaat van zilveren sieraden

Al onze zilveren sieraden zijn voorzien van een cadeauverpakking en een gratis poetsdoekje. Sieraden met diamanten of andere edelstenen zijn tevens voorzien van een echtheidscertificaat. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze verpakkingen. De verpakkingen zijn sieraad - en prijscategorie afhankelijk en kunnen qua kleur en vorm enigszins afwijken van de hieronder afgebeelde voorbeelden.

Bij sieraden met diamanten of aderre edelstenen ontvangt u een echtheidscertificaat (zie voorbeeld hieronder) behorende bij de door u aangekochte diamanten sieraad. Op dit certificaat is o.a. het steengewicht, kleur, zuiverheid en slijpselvorm van de diamant vermeld.

gouden sieraden

Elk sieraad is met zorg onderzocht door een gediplomeerde DGI (Dutch Gemmological Institute) expert. De edelstenen en parels zijn gegradueerd volgens internationale GIA standaards. (Gemmological Institute of America). Met dit certificaat kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop de juiste is geweest.

Indien u het sieraad liever wenst af te halen, dan kunnen we in uw bijzijn de diamanten ook met een diamant-tester testen.

Zilveren Sieraden  Zilveren Juwelier Online